ПРИЈЕДОР, 24. ДЕЦЕМБРА  – Предсједник Градског одбора Демоса Приједор Томислав Прпош изјавио је вечерас да је Демос конституисао све органе странке и да ће спремно ући у локалне изборе.

“У Приједору смо формирали 34 мјесна одбора, имамо више од 400 чланова и странка је у цијелости конституисана”, рекао је на конференцији за новинаре у Приједору Прпош који је и потпредсједник Демоса.

Члан Демоса Сузана Гашић, која је министар трговине и туризма Републике Српске, рекла је да је ово релативно млада странка која је за само годину дана показала одличне резултате.

“Пред нама су нови изазови и дешавања и надамо се да ћемо уз подршку сарадника и коалиционих партнера остварити добре резултате на предстојећим изборима. Ту смо да заједно радимо и остварујемо што боље резултате у будућем периоду”, додала је Гашићева.

Предсједник приједорског Регионалног одбора Демоса Ранко Колар рекао је да ће позитивне промјене у Приједору бити настављене, да ће грађани препознати исправну политику Демоса и да ће масовно изаћи на изборе.

“Увијек смо спремни да разговарамо са људима. Не морају бити чланови ове партије, али једноставно да знамо који то проблеми тиште наше грађане”, истакао је Колар.

Потпредсједник Градског одбора Демоса Приједор Радован Рајлић рекао је да ће Демос бити веома важан фактор у Приједору на локалним изборима идуће године.

“Вјерујем да ће нас грађани Приједора препознати и уважити”, нагласио је Рајлић, а сличне поруке упутили су и други потпредсједник приједорског Демоса Слађан Шалабалић и предсједник Актива жена Демоса Приједор Александра Крагуљ.