ПАЛЕ, 26. СЕПТЕМБРА – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је вечерас да се ова странка кроз камапњу залаже за што већи степен јединства и да кроз компромисна рјешења дође до онога што је најбоље за народ.

“Очекујемо подршку значајног броја грађана Републике Српске како би имали стабилан клуб у Народној скупштини Српске”, изјавио је Чубриловић новинарима уочи предизборне трибине на Палама.

Чубриловић, који је и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три, поновио је да ова странка у Изборној јединици осам очекује директан мандат.

Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину из Изборне јединице осам Ацо Станишић рекао је да ДЕМОС спремно дочекује изборе, да је вечерас одзив становништва јако добар што значи да ће из Изборне јединице осам имати сигурно посланика у Народној скупштини Српске.

“Посланик ће сигурно заступати интересе народа Сарајевско-романијске регије”, поручио је Станишић и позвао све грађане да изађу на изборе и гласају за оне за које мисле да ће им пружити боље сутра.

Kандидат ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Дејан Kојић каже да вечерашњи скуп говори све, да ДЕМОС на Палама очекује побједу на изборима и директан мандат у Народној скупштини Републике Српске.

Он је навео да желе да Станишић буде посланик наредне четири године како би Сарајевско-романијској регији донио бољитак и радио у интересу свих грађана ове регије.