ПРИЈЕДОР, 13. септембра – Демократски савез – ДЕМОС залаже се за што више нових, добро плаћених радних мјеста и услове који ће задржати људе на овим просторима, изјавила је вечерас у Приједору носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Сузана Гашић.

Гашићева је истакла да се поноси људима који представљају ДЕМОС и програмом странке, који нуди напредак Републике Српске, а допринијеће стабилизацији ситуације и економском прогресу.

“Позивамо све грађане да присуствују нашим трибинама, да дођу да чују шта то ДЕМОС нуди, чиме располажемо, ко су људи који воде ДЕМОС и који сутра желе да воде Републику Српску. Позивам све грађане да изађу на изборе и изаберу најбоље”, рекла је Гашићева вечерас у Приједору гдје је одржана предизборна трибина ове странке којој је присуствовао и њен предсједник Недељко Чубриловић.

Kандидаткиња ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један Данка Игњатовић истакла је да је важно да грађани обрате пажњу на листу за Парламентарну скупштину БиХ која је увијек помало скрајнута у смислу да не постоји толика заинтерсованост за анализу кандидата као за Народну скупштину Српске.

“Посебно што се о јако важним питањима још одлучује на нивоу БиХ, од великог значаја је то ко ће бити изабран и ко ће бити глас људи у Сарајеву. Оно за шта се ја лично залажем је питање културе у смислу тога шта је наш идентитет и шта одређује наше постојање”, навела је Игњатовићева.

Kандидат ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Жељко Kарајица рекао је да долази из реалног сектора и да ће се залагати за боље услове за привреднике.

“Залагаћу се за веће поштовање реалног сектора и желим да се промијени свијест обичних људи да знају да јесу битни”, истакао је Kарајица.