ТРН, 25. ЈАНУАРА  – ДЕМОС је стабилан коалициони партнер на републичком нивоу, а циљ ове странке је да на предстојећим локалним изборима оствари добре резултате у Изборној јединици два, изјавио је вечерас генерални секретар ДЕМОС-а Боран Босанчић.


Након састанка Регионалног одбора ДЕМОС-а за Лијевче у Трну код Лакташа, Босанчић је навео да је циљ странке да у Скупштини града Градишка има три одборника, у Прњавору два, а по једног у парламентима у Српцу и Лакташима.

Босанчић је истакао да ће ДЕМОС понудити своја рјешења како би живот грађана у локалним заједницама и Републици Српској био бољи.

Члан Предсједништва ДЕМОС-а Милан Дакић рекао је новинарима да су представници ове странке спремни да на терену саслушају све проблеме грађана и да проналазе одређена рјешења на локалним и републичком нивоу.

Владимир Јанковић, потпредсједник ДЕМОС-а, рекао је да ова странка планира да има кандидате у више локалних заједница ове регије.

Он је напоменуо да је у Трну отворена канцеларија Градског одбора ДЕМОС-а Лакташи, јер је ова странка на претходним изборима у Трну остваривала добар резултат, па на овај начин желе да привуку још већи број грађана.