УГЉЕВИК, 7. ЈУЛА  – Борислав Радовановић, доскорашњи одборник ПДП-а у Скупштини општине Угљевик од данас ће дјеловати као одборник ДЕМОС-а.

’’Одбор ДЕМОС-а у Угљевику чине млади људи, који имају јасну визију развоја ове општине и зато сам се одлучио да политичко дјеловање наставим у овој странци’’, рекао је Радовановић.

Он је истакао да ће у пуном капацитету у СО Угљевик заступати политички програм ДЕМОС-а.

Драган Јовић, предсједник угљевичког Општинског одбора ДЕМОС-а изјавио је да тој странци свакодневно приступају нови чланови, што је најава доброг резултата на наредним локалним изборима.

’’Пред нама је пуно посла на плану развоја Угљевика и стварања услова за бољи живот наших грађана’’, рекао је Јовић.

Потпредсједник ДЕМОС-а и посланик у Народној скупштини Републике Српске Милан Дакић изјавио је да ће број одборника те странке у СО Угљевик ускоро бити повећан, додајући да су у току разговори са неколико одборника о њиховом преласку у ДЕМОС.

’’Већина одборника с којима разговарамо сматра да у ДЕМОС-у имају простор за политичко дјеловање, јер смо досадашњим радом показали да смо странка коју не занимају политички сукоби и трвења и да нам је рад у интересу наших грађана приоритет свих приоритета’’, поручио је Дакић.