БИЈЕЉИНА, 26. октобра – Градски одбор Демократског савеза (ДЕМОС) Бијељина најавио је наставак предизборне кампање прилагођен епидемиолошким мјерама и помоћ младих активиста странке суграђанима док траје криза са повећаним бројем позитивних на вирус корона.

“Никоме од нас политичара и политичких партија није дозвољено да се игра са здрављем људи и животима”, рекао је носилац одборничке листе ДЕМОС-а у Бијељини Милан Дакић на конференцији за новинаре.

Он је рекао да ће кампању наставити врло активно, али индивидуално и у мањим групама, као и подјелом рекламног материјала како би без контакта и окупљања представили бирачима програм странке за развој града.

Дакић каже да ДЕМОС, према досадашњим истраживањима, очекује освајање четири од 31 одборничког мандата у Бијељини, као и побједу кандидата за градоначелника Миће Мићића које досљедно подржавају.

Предсједник Омладинске организације ДЕМОС-а у Бијељини и кандидат за одборника Жико Савић рекао је да су млади активисти странке отворили кол-центар за помоћ грађанима током погоршане епидемиолошке ситуације са бројем 066 099 282.

Он је истакао да је циљ дјеловања младих ДЕМОС-а стварање бољих услова за живот у граду кроз инвестиције и планиране пројекте, како би се зауставио проблем одласка омладине из Бијељине и Републике Српске.