БИЈЕЉИНА, 24. ДЕЦЕМБРА – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је данас да је на сједници Предсједништва и Главног одбора ДЕМОС-а донесена одлука о расписивању унутарстраначких избора и избору комисије за њихово спровођење у марту наредне године.

“Очекујем да ови унутарстраначки избори буду завршени до краја марта наредне године како бисмо у априлу имали и изборну скупштину и изабрали ново руководство које ће да води ову политичку опцију успјешније него што смо ми до сада радили”, рекао је Чубриловић новинаримау Бијељини.

Он је нагласио да ће ДЕМОС тако показати да је организација која зна како, када и шта треба да уради.

“Данас смо одржали сједницу Предсједништва и Главног одбора ДЕМОС-а у функцији завршетка веома успјешног мандата од четири године, а то говоре наши резултати на изборима који су одржани у октобру”, рекао је Чубриловић.

Он истиче да пет народних посланика у Народној скупштини Републике Српске и један посланик на нивоу БиХ говори о томе да је ДЕМОС озбиљна политичка организација, да има подршку великог броја грађана који заслужују да ова политичка опција настави овим путем, са садржајима које промовише.

“Очекујемо да наша компактност покаже пуну стабилност у будућем дјеловању”, рекао је Чубриловић.