ФОЧА, 18. ЈАНУАРА  – Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је на вечерашњој изборној скупштини Општинског одбора ове странке у Фочи да је видљива велика енергија у њиховом чланству, што обећава да ће странка расти и на изборима остаривати веома добре резултате.

“Данас смо имали веома успјешан дан, били смо у неколико локалних заједница. Радује нас енергија и жеља људи који подржавају ову политичку и очекујемо да ову енергију претворимо у један добар резултат већ на сљедећим локалним изборима”, рекао је Чубриловић.

У раду Изборне скупштине фочанског Демоса учествовало је 226 делегата.

Изабран је 51 члан Општинског одбора, а за предсједника одбора именован је Споменко Стојановић, који је члан Главног одбора странке и један од потпредсједника.

Стојановић је рекао да је на изборној скупштини потврђено да је скоро комплетно чланство које је било у прошлој партији остало, односно прешло у нову политичку опцију.

“Наставићемо да радимо активно и да направимо што бољи резултат на сљедећим локалним, а затим и на општим изборима”, рекао је Стојановић, који је и посланик у Народној скупштини Српске.

Изборној скупштини Општинског одбора Демоса Фоча присустваовала је и замјеник предсједника ДЕМОС-а  и посланик у парламенту Српске Споменка Стевановић, као и министар трговине и туризма у Влади Српске Драгица Ковач.