БАЊАЛУKА, 11. септембра – Побољшање живота грађана, просперитет и мир циљеви су ДЕМОС-а, поручено је вечерас у Бањалуци са предизборне трибине ове политичке партије.

Предсједник ДЕМОС-а и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Недељко Чубриловић истакао је да ова политичка партија нуди квалитетне и озбиљне људе.

“Организовано и спремно дочекујемо предстојеће изборе. Рачунамо на подршку грађана који желе просперитет и бољи живот у Републици Српској и БиХ”, рекао је Чубриловић новинарима.

Он очекује да успјех ДЕМОС-а буде мјера за, како је навео, нормалност у Републици Српској и БиХ.

Kандидат ДЕМОС-а за Парламентарну скуштину БиХ из Изборне јединице један Слободан Наградић каже да ће се судбина БиХ и Српске одлучивати у наредних неколико година у институцијама БиХ.

“Зато је јако важно ко ће Републику Српску представљати у тим институцијама. Неопходно је да на нивоу БиХ говоримо једним гласом из Републике Српске”, рекао је Наградић.

Kандидат ДЕМОС-а за Народну скупштину Српске из Изборне јединице три Миленко Вучета рекао је да ДЕМОС очекује да ће на предстојећим изборима освојити шест мандата.

Он је оцијенио да је Градски одбор ДЕМОС-а Бањалука спреман за предстојеће опште изборе.

Kандидат ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Дијана Ромић Стјепановић рекла је да је политика ДЕМОС-а очување Српске, а да је за то неопходно унаприједити пронаталитетну политику.