KОТОР ВАРОШ, 5. септембра – Портпарол Општинског одбора ДЕМОС-а Kотор Варош Славица Витезовић изјавила је данас да је Централна изборна комисија БиХ потврдила кандидатуру Немање Панића, кандидата ДЕМОС-а за начелника Kотор Вароша.

’’У допису Главном одбору ДЕМОС-а, који је потписао предсједник ЦИK-а БиХ Жељко Бакалар, наведено је да се потврђује кандидатура Немање Панића, магистра економије, за начелника Kотор Вароша, а потврђена је и комплетна листа ДЕМОС-а за Скупштину општине Kотор Варош’’, рекла је Витезовићева.

Она је истакла да ће након жребања редоследа политичких субјеката за наредне локалне изборе извјесно да ће кадидат ДЕМОС-а за наченика Kотор Вароша највјероватније бити на броју 1 на гласачком листићу за општину Kотор Варош.

”У пуном капацитету крећемо у кампању за локалне изборе у Kотор Варошу и сматрамо да смо Kоторварошанима понудили најбоље рјешење. Грађанима је доста подјела на два супростављена блока у Kотор Варошу и увјерени смо да ће гласати за младост и поштење, које нуди ДЕМОС, а не за нове подјеле, сукобе и нестабилности”,  поручила је Витезовићева.

Она је додала да је Немања Панић, кандидат ДЕМОС за начелника Kотор Вароша, компромисно рјешење, које је потребно овој општини и да ће грађани снажном подршком кандидату ДЕМОС показати своју одговорност и жељу да од Kотор Вароша направе мјесто за квалитетан живот свих грађана, а не политичко поприште.

”Грађане Kотор Вароша ДЕМОС није оставио без шансе да имају начелника свих грађана, показали смо да имамо снаге и каракетера да радимо и градимо овај град и ову општину и увјерени смо у огромну подршку наших грађана”,  истакла је Витезовићева.

Према њеним ријечима, осим снажне кампање за начелника Kотор Вароша, ДЕМОС ће, у за то предвиђеном року, отпочети и већ припремљену кампању одборничке листе за СО Kотор Варош.

”Очекујемо четири одборничке позиције у СО Kотор Варош и увјерени смо да ће без ДЕМОС-а, у свим опцијама, бити немогуће формирати већину у которварошком општинском парламену”, истакла је Славица Витезовић.