Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је данас честитке Одбојкашком савезу Србије и најбољој играчици Европског првенства у одбојци Тијани Бошковић на освојеној златној медаљи.

„У име Народне скупштине Републике Српске, грађана Републике Српске и своје лично име Вама, стручном штабу, а посебно златним одбојкашицама искрено и од срца честитам одбрањену титулу шампиона Европе“, написао је предсједник Народне скупштине у честитки предсједнику Одбојкашког савеза Србије Зорану Гајићу и селектору Женске репрезентације Зорану Терзићу.

Он је нагласио да су грађани Републике Српске синоћ свим срцем били уз српске одбојкашице, посебно поноси на нашу Бранкицу Михајиловић и Тијану Бошковић.

„Побједу нису славили само Брчко и Билећа, побједу је ноћас заједно са Вама славила цијела Република Српске. Хвала Вам на величанственој побједи и што сте нас све још једном учинили срећним и поносним“, написао је предсједник Чубриловић у честитки.

Предсједник Чубриловић у честитки упућеној најбољој одбојкашици Европског првенства Тијани Бошковић написао је да су грађани Републике Српске посебно поносни на њену игру.

„Желим Вам много успјеха у каријери и даљим такмичењима, уз увјерење да ћете и даље на најрепрезантативнији начин представљати Републику Српску“, пише у честитки предсједника Народне скупштине Тијани Бошковић.