БАЊА ЛУКА, 05. март – Организације жена Регионалног одбора ДЕМОС-а Бања Лука вечерас су у Бањој Луци обиљежиле предстојећи 8. март – Међународни дан жена.

Осмомартовској прослави присуствовао је и предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, који је чланицама пожелио срећан предстојећи празник и изразио захвалност на томе што су управо ДЕМОС изабрале као своју политичку партију.

Чубриловић је додао да су жене стуб породице, али и друштва и да у свим активностима и политикама ДЕМОС-а заузимају значајну, а често и покретачку улогу.

Предсједница Организације жена ДЕМОС-а Бања Лука Татјана Томић рекла је да је борба за боље у основи женског бића и да су се жене кроз историју бориле не само за своја права, већ за права свих обесправљених и за напредак и развој сваког члана друштва.

Прослави која је организована у ресторану Угоститељске школе присуствовало је више од 250 чланица ДЕМОС-а, међу којима је била и министарка трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић, те руководство Регионалног одбора и Градског одбора ДЕМОС-а Бања Лука.