БАЊА ЛУКА, 21. априла – Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је, у име Народне скупштине и у своје име, честитку градоначелнику Игору Радојичићу, предсједнику Скупштине града Зорану Талићу и свим грађанима Бање Луке поводом 22. априла – Дана града.

„Бања Лука је данас савремен и уређен европски град са убрзаним привредним, грађевинским, саобраћајним и инфраструктурним развојем. Честитам вам на одлучности, способности и визији изградње модерног, лијепог и функционалног града у којем се стално гради у интересу бољег и љепшег живота свих Бањолучана“, навео је предсједник Чубриловић у честитки.

Он је истакао да је са бројним природним и туристичким потенцијалима и и богатом културно-историјском баштином, уз познату љубазност и срдачност грађана, крајишка љепотица из године у годину све посјећенији град.

„Охрабрује нас чињеница да је и, у условима ванредног стања, изазваног пандемијом вируса корона, Бања Лука наставила да реализује важне инфраструктурне пројекте. Честитам вам на томе, као и на свим правовремено предузетим и ефикасним мјерама заштите здравља грађана и пружања помоћи најугроженијем становништву. Желим вам срећу и успјех у даљњем раду на развоју града и да, сви заједно, колико је год могуће, сачувамо становништво од пандемије“, истакао је предсједник Народне скупштине у честитки.