БАЊА ЛУКА, 27. јуна – Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је данас крсну славу Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука – Видовдан, уз жеље да се сваки наредни прославља у мирној, срећној и успјешној Републици Српској.

Чубриловић је, у своје и у име Народне скупштине, крсну славу честитао команданту Пука Милораду Kрајшумовићу, замјенику министра одбране у Савјету министара Мирку Околићу и свим припадницима Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ, саопштено је из Народне скупштине Српске.

“Веома важно је да и овом приликом истакнемо да Трећи пјешадијски (Република Српска) пук вјеродостојно баштини традицију Војске Републике Српске која је најзаслужнија за одбрану слободе нашег народа на овим просторима, као и за очување Републике”, навео је Чубриловић у честитки.

Он је припадницима Трећег пјешадијског (Република Српска) пука пожелио да професионално и часно обављају своје дужности и успјешно одговоре свим задацима који су пред њима, дајући свој допринос очувању мира и безбједности свих.