БИЛЕЋА, 06. новембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је данас да је листа странке у Билећи озбиљна листа која има намјеру да постане парламентарна странка са најмање два одборника у Скупштини општине, који ће бити у скупштинској већини.

Он је након посјете Општинском одбору ДЕМОС-а у Билећи, рекао новинарима да ДЕМОС подржава заједничког кандидата Ненада Вукоја из СНСД-а за начелника општине Билећа.

“Циљ је да се формира много стабилнија скупштиснка већина него у претходним сазивима. То треба и због саме Билеће, због стабилности, због укупних политичких прилика и због пројеката који ће, уз тако стабилну скупштинску већину, много лакше бити реализовани у сарадњи са Владом Републике Српске”, рекао је Чубриловић.

Он је додао да ће кандидати ДЕМОС-а, који уђу у Скупштину општине Билећа, ући у историју као први одборници те странке, с обзиром да су ово први избори за ДЕМОС.

“Надам се да ће задовољити оно што грађани од њих очекују”, рекао је Чубриловић.

Предсједник Општинског одбора Демоса у Билећи Бранко Алексић рекао је новинарима да очекују два одборничка мандата у Скупшштини и позвао све грађане да поштују све епидемиолошке мјере како би избори били одржани у најбољем реду.