ТЕСЛИЋ, 12. јуна – Предсједник Демократског савеза (ДЕМОС) Недељко Чубриловић очекује да партија на предстојећим локалним изборима освоји око 70 мандата.

“Садашње активности говоре да би то требало да буде и нешто више”, изјавио је Чубриловић након састанка Регионалног одбора ДЕМОС-а који је одржан у Теслићу.

 

Он је нагласио да ДЕМОС спремно излази на изборе и да је једна од најспремнијих партија с обзиром на своју организацију која је присутна у цијелој Републици Српској.

“Данас смо направили пресјек стања у локалним заједницама које покрива овај регионални одбор а који обухвата Добој, Теслић, Станаре и Петрово и увјерили смо се да људи на терену заиста раде озбиљан посао, да су организовани и да постоји ентузијазам да међусобно сарађују”, истакао је Чубриловић.

Он је нагласио да је задовољан стањем у регији и да очекује добре изборне резултате, изнад републичког просјека, те најавио скоро одржавање оваквих састанака и у осталим регијама.

Предсједник добојског Регионалног одбора Маринко Ђукић нагласио је да су потписи за учешће на локалним изборима прикупљени знатно прије предвиђеног рока, те да су листе по одборима у великој мјери заокружене са добрим кандидатима за остваривање пристојног изборног резултата.