ШЕKОВИЋИ, 11. новембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је данас да је странка потпуно спремна за локалне изборе и да у Шековићима очекује сигурну побједу свог кандидата за начелника Миладина Лазића и најмање три одборничка мандата.

Он је нагласио да је циљ у Шековићима стабилна скупштинска већина са коалиционим партнерима са којима ће бити реализовани сви пројекти представљени током кампање.

“Без дилеме идемо на побједу у Шековићима и да имамо стабилну скупштинску већину”, истакао је Чубриловић.

Kандидат ДЕМОС-а за начелника Шековића Миладин Лазић рекао је да очекује убједљиву побједу у недјељу, 15. новембра, јер излазе као нова опција која ће спровести програм који је странка представила грађанима.

“Направићемо од Шековића мјесто које више неће бити изразито неразвијено. Улагаћемо у село, у нова радна мјеста и борићемо се за опстанак младих на овим просторима”, навео је Лазић.

Носилац одборничке листе ДЕМОС-а у Шековићима Жељко Лазић рекао је да је ова локална заједница “зрела за промјене”.

“Ми смо на једној страни окупили младе људе, а на другој успјешне људе који су се доказали у свијету бизниса. Наш задатак биће да оживимо село изградњом инфраструктуре, водовода, асфалтирањем путева, прављењем индустријске зоне”, рекао је Лазић и додао да је циљ и побољшање популационе политике, отварањем нових радних мјеста.