ПРЊАВОР, 8. септембра – ДЕМОС у предизборну кампању иде са политиком компромиса и здравих рјешења који ће значити бољитак за све грађане Републике Српске, поручио је вечерас носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Недељко Чубриловић.

Чубриловић је на централној трибини странке у Прњавору рекао да очекују велику подршку грађана и остварење циљева странке.

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Владимир Јанковић каже да се централна трибина ДЕМОС-а одржава у Прњавору због добрих резултата остварених на прошлим општинским изборима.

“У Прњавору смо направили коалицију са Српском радикалном странком и Српском напредном странком па очекујемо да се резултат у односу на 2020. годину најмање удвостручи, што је око 1.200 гласова”, рекао је Јанковић.

Вечерашњој трибини у Прњавору присуствовао је и носилац листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединице један Слободан Станаревић, који је позвао бираче да подрже ДЕМОС и заједничке кандидате за највише функције, Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

На трибини у Прњавору представљени су кандидати ДЕМОС-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске и за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

На ДЕМОС-овој кандидатској листи из Прњавора за посланике у Народној скупштини Републике Српске налазе се Миле Шљивић, Јована Јунгић, Милорад Kондић и Савко Тубак, а Драган Прерадовић за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.