ПРИЈЕДОР, 31. мај – Предсједник Демоса Недељко Чубриловић изјавио је вечерас да ће Приједор бити под посебном пажњом ове политичке странке, чији је циљ да заједно са партнерима на наредним општим изборима оствари добар резултат у овом граду.

“Настојаћемо да у Приједору оправдамо повјерење свих оних који су полагали наде у ову политичку опцију. Грађани Приједора ће у Демосу сигурно имати коректног партнера у свему”, рекао је Чубриловић, који је присуствовао Изборној скупштини Градског одбора Демоса за чијег предсједника је изабран Златко Ритан.

Чубриловић је истакао да Демос овим комплетирао формирање својих одбора на подручју Републике Српске и да има око 80 одборника.

Новоизабрани предсједник приједорског Градског одбора Демоса Златко Ритан рекао је да Демос, осим очувања националног интереса, највише значаја посвећује економском развоју Републике Српске.

“Очекујемо да ће се капиталним пројектима Владе Српске, као што су изградња ауто-пута Приједор-Бањалука, брзе цесте према Kозарској Дубици, обилазнице око града, економски развој унаприједити”, рекао је Ритан новинарима.

Он је додао да је Приједор град који својим стратешким и геополитичким положајем, заслужује да буде у самом врху свих градова како у Републици Српској, тако и у БиХ.

Изборној скупштини ДЕМОС-а у Приједору присуствовао је и градоначелник Далибор Павловић, који је истакао да ново руководство ове странке има његову подршку.

“Очекујемо да ће након овога Демос бити и званично дио наше скупштинске већине како бисмо заједно наставили са радом пуним капацитетом и да ће са својим руководством помоћи Приједору да се врати на мјесто које град заслужује”, рекао је Павловић.