БАЊА ЛУКА, 08. октобра – Предсједник Демократског савеза (ДЕМОС) Недељко Чубриловић истакао је да ова странка никад није калкулисала и тамо гдје је јак ДЕМОС, јака је и коалиција и додао да између СНСД-а и ДЕМОС-а постоји искрена и отворена сарадња.

На вечерашњем радном састанку Предсједништва Градског одбора ДЕМОС-а Бањалука, којем је присуствовао и лидер СНСД-а Милорад Додик, Чубриловић је рекао да је бањалучка организација ДЕМОС-а озбиљна и одлучна да направи добре резултате на општим изборима 2022. године.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је да је ова коалиција државотворна и окренута ка рјешавању проблема грађана Републике Српске с циљем стварања што бољих услова за живот.

Додик је нагласио да је јачањем ове коалиције јачала и Бањалука као привредни и административни центар Републике.

“Између СНСД-а и ДЕМОС-а постоји изузетна сарадња и она ће таква бити и у будућности”, поручио је Додик.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бањалука Слободан Станаревић рекао је да партија почиње организационе припреме за опште изборе који ће бити одржани наредне године.

Он је изразио очекивање да ће сарадња на нивоу Бањалуке између два коалициона партнера, ДЕМОС-а и СНСД-а, бити на још бољем нивоу у интересу самог града и његових становника.