БАЊА ЛУКА, 12. октобра – Одборник ДЕМОС-а у Скупштини града Бањалука Ђуро Чубриловић питао је данас актуелног градоначелника Драшка Станивуковића зашто у мјесним заједницама на југу Бањалуке ове године није планирана ниједна значајнија инвестиција.


’’Конкретно, ради се о Карановцу, Стричићима, Љубачеву, Крупи на Врбасу и Рекавицима’’, рекао је Чубриловић на наставку шесте сједнице Скупштине града Бањалука.

Он је подсјетио да је Станивуковић на претходним локалним изборима доживио пораз у тим мјесним заједницама од Игора Радојичића и упитао Станивуковића да ли је то разлог због ког су мјесне заједнице са југа Бањалуке запостављене.

’’Не могу се отети утиску да је то, с ваше стране, политички реваншизам према мјештанима ових бањалучких мјесних заједица’’, рекао је Чубриловић.

Он је градоначелнику пренио и поздраве мјештана Рацуна, насеља које је Станивуковић у току кампање за претходне локалне изборе у више наврата посјетио и обећавао им водовод, путеве и аутобуску линију, истичући да ниједно Станивуковићево обећање мјештанима Рацуна није испуњено.