ГРАДИШКА, 03. новембра – Носилац кандидатске листе ДЕМОС-а за Скупштину града Градишка Владимир Јанковић рекао је данас да странка на локалним изборима у овом граду очекује подршку 3.500 гласача, што ће јој омогућити да у градској скупштини има пет одборника.

Јанковић је данас на Тргу Чубриловића у Градишци одржао конференцију за новинаре, гдје су кандидати ДЕМОС-а организовали предизборни штанд, разговарили са грађанима и дијелили им предизборни материјал.

Јанковић је истакао да се кандидати ДЕМОС-а понашају у складу са епидемиолошком ситуацијом, организују скупове до десет људи и појединачно разговарају са грађанима.

Он је рекао да су функционери ДЕМОС- у протеклом мандату показали да могу и желе да раде за добробит Градишке и њених грађана.

Јанковић је навео да ће у наредном мандату посебну пажњу посветити подршци младим брачним паровима, развоју културе и спорта, те нагласио да развијеног друштва нема без јаке привреде.

“Морамо да подржимо привреду јер се буџетске финансије црпе управо из привреде. Градишка има добар географски положај на граници са ЕУ, који треба да искористи. Велики број људи нам долази из иностранства и купују наше производе, због чега према њима, такође, морамо да обратимо пажњу у погледу њиховог туристичког боравка у нашем граду и куповине наших производа”, рекао је Јанковић.