ГРАДИШКА, 16. октобра – Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Градишка Владимир Јанковић рекао је, поводом почетка кампање за локалне изборе у БиХ, да је политика  странке усмјерена на јачање економије и привреде, повећање стандарда живота свих грађана, а посебно на подршку младим брачним паровима.

Јанковић је навео да ДЕМОС у кампању у Градишци улази под слоганом “ДЕМОС без дилеме-Градишка прије свега”, те да ће грађанима представити свој политички програм који је усклађен са њиховим потребама.

Он је на конференцији за новинаре навео да је на листи ДЕМОС-а 35 кандидата за одборнике, који су препознатљиви у својим срединама као високо образовани млади људи, али са довољно искуства, те вриједни радници и студенти.

“Поставили смо себи изборни циљ да освојимо 3.500 гласова и пет одборничких мандата у Скупштини града, јер са том снагом можемо да спроведемо у дјело своје идеје, да заступамо младе брачне парове и обезбиједимо им лакше стамбено збрињавање и запослење и на тај начин задржимо младе на овим просторима”, истакао је Јанковић, који је и носилац листе ДЕМОС-а за Скупштину града Градишка.

Он је нагласио да је Градишка на улазу у БиХ и да треба да искористи своје привредне и туристичке потенцијале.

Јанковић је подсјетио да је кадар ДЕМОС-а, као дио локалне власти у претходне четири године, на функцијама у Градској управи и јавним установама радио одговорно и у интересу грађана и изразио наду да ће тако бити и у наредном мандату.