ДРИНИЋ, 22 октобра – Kандидат ДЕМОС-а за начелника оштине Дринић Милан Грбић изразио је увјерење да ће на предстојећим локалним изборима добити подршку грађана Дринића да и даље води ову општину.

Он је изјавио данас да је у свом мандату показао да ова локална заједница може несметано да функционише у интересу свих грађана.

“Развој локалне инфраструктуре и успјешно обављање комуналних служби на најбољи начин показују да се овом општином управљало домаћински”, рекао је Грбић новинарима у Дринићу, након што су представљени кандидати ове странке за предстојеће локалне изборе.

Носилац листе ДЕМОС-а за Скупштину општине Дринић Бранимир Стојановић рекао је да ДЕМОС очекује најмање четири одборничка мандата и да кандидат за начелника убједљиво побиједи, јер је показао да успјешно води ову локалну заједницу.

Шеф Главног изборног штаба ДЕМОС-а Боран Босанчић истакао је да је странка веома добро организована и да информације са терена показују да све више расте подршка грађана.

Он је навео да посљедње истраживање јавног мњења показује да је ДЕМОС једна од три странке које имају најбољи рејтинг у Бањалуци, Добоју, Зворнику, Бијељини, Градишци, а посебно добар рејтинг ова странка има у Сарајевско-романијској регији.