KОТОР ВАРОШ, 4. маја – У Kотор Варошу је одржана Изборна скупштина Општинске организације младих ДЕМОС-а, а за предсједника ове организације изабрана је Ања Жарић.

Она се захвалила на указаном повјерењу и нагласила да ће у будућем раду организација на чијем се челу налази посветити посебну пажњу проблемима с којима се сусрећу млади људи у Kотор Варошу.

”Жеља нам је да Kотор Варош буде град младости у који ће људи долазити да би у њему остали. Сваки одлазак младих људи из нашег града је пораз за све нас. ДЕМОС је отворен за све младе људе и за њихове идеје и увјерена сам да ћемо заједничким радом дати свој допринос унапређењу положаја младих у нашем граду и у нашој општини”, поручила је Ања Жарић.

У име руководства которварошког ДЕМОС-а чланове Организације младих те странке поздравио је Ђуро Kрчић, замјеник предсједника ОО ДЕМОС-а Kотор Варош и одборник ДЕМОС-а у СО Kотор Варош.

”Желимо да нам дјеца остану у Kотор Варошу и да овдје граде своју будућност. Желимо да Kотор Варош буде наша заједничка кућа, коју ћемо заједнички градити, на добробих свих наших суграђана”, поручио је Kрчић.

Ањи Жарић и изабраном руководству Организације младих которварошког ДЕМОС-а пожелио је много среће у раду.

Ања Жарић је рођена  25. децембра 1996. године. Инжењер је саобраћаја, а  запослена у ЈП ”Аутопутеви Републике Српске”.

Члан је Општинског одбора ДЕМОС-а Kотор Варош.